Kyläaktivismi.nyt

Kyläaktivismi.nyt on projekti, joka nostaa esille Mustasaaren kylien ylpeyttä, luovuutta, yritysyhteistyötä ja myönteistä uhomentaliteettia, jota meillä löytyy kylistämme. Tämä kaikki on tarkoitus koota ideapankkiin, jossa me kyläläiset olemme ideoiden takana ja Mustasaaren kunta tukee ja pönkittää sekä välittää osaamista.

Kunnan tuki voi tarkoittaa taloudellista tukea tai pizzatarjoilua kylän LAN-juhlassa. Tuki voi olla myös oikeiden ihmisten ja organisaatioiden yhteensaattamista. Tavoitteena on että tämä prosessi tulisi kunnan sisäiseksi käytännöksi, mutta nyt alussa fokuksena on tietenkin ihmisten aktivoiminen. Haluamme aktivoida toistemme kohtaamiseen, ajatustemme jakamiseen, luovaan yhteistoimintaan - yksinkertaisesti sanottuna paikallisaktivismiin, jossa omalla kylällä ja kyläläisillä on sanottavansa.

Jokainen idea on tärkeä. Jokainen ääni ansaitsee tulla kuulluksi. Ethän epäröi tulla kertomaan omaa viestiäsi! Illan keskustelun avaajana toimii Maria Österåker. Mustasaaren kunta tarjoaa keskustelun lomassa kahvit ja pullat.

Noudatamme yleisiä ohjeita ja suosituksia Covid 19-tilanteeseen liittyen, lisää ohjeita paikan päällä. Pysy kotona jos olet sairas!

Tervetuloa!

2.9. klo 18-21 Jokikylät. Koulun ruokasali
3.9. klo 18-21 Kuni, Vassor, Koivulahti. Koivulahden oppimiskeskus, aulassa (kirjastonpuoli)
7.9. klo 18-21 Hankmo, Petsmo. Västerhankmo Uf
8.9. klo 18-21 Singsby, Karperö, Koskö. Norra Korsholms skola
9.9. klo 18-21 Tölby, Vikby, Sulva, Riimala. Tölby hf
10.9. klo 18-21 Helsingby, Tuovila Karkkimala. Helsingby skola
14.9. klo 18-21 Norra ja Södra Vallgrund. Vallgrund skola
16.9. klo 18-21 Raippaluoto, Björkö. Replot-Björkö skola
21.9. klo 18-21 Iskmo, Jungsund. Jungsund uf