Vuoden kunnon kuntalainen 2018

Susanna Finskas harrastaa aktiivisesti kaikenlaista urheilua ja liikuntaa. Hän kuuluu IF Femmanin suunnistusjaoston hallitukseen ja on vastuussa alkeistoiminnasta ja mukana järjestämässä erilaisia harjoituksia ja kilpailuja.

Susanna on monen vuoden ajan toiminut IF Femmanin hiihtovalmentajana. Vuoden aikana hän on ollut vastuussa kaikkein nuorimmista hiihtäjistä, jotka harjoittelevat yhdessä vanhempiensa kanssa. Hän on ollut IF Femmanin, Solf IK:n, Sundom IF:n ja Malax IF:n yhteisten sarjahiihtojen eli SkiCupin eteenpäin vievä voima. Susanna on aina valmis osallistumaan seuran talkoisiin, ja hän huolehtii siitä, että kilpailuihin saadaan tarvittavat toimitsijat.

Susanna osallistuu itse aktiivisesti suunnistuskilpailuihin ja juoksukilpailuihin. Susannan neljä lasta osallistuvat suunnistus- ja hiihtokilpailuihin ja pelaavat jalkapalloa. Myös lasten harrastukset pitävät Susannan ja hänen miehensä kiireisinä. Koko perhe liikkuu myös yhteisten harjoitusten ja kilpailujen ulkopuolella harjoittelemalla omin päin ja ulkoilemalla luonnossa ympäri vuoden.

Susanna toivoo voivansa jonakin päivänä koordinoida seuran oman alkeistoiminnan tai huolehtia vaikkapa useamman seuran välisen alkeistoiminnan koordinoinnista. Tavoitteena on ympärivuotinen alkeistoiminta, jossa lajit vaihtelisivat vuodenaikojen mukaan. Silloin lapset saisivat kokeilla useampia urheilulajeja tutussa ryhmässä.

Aiemmat kunnon kuntalaiset >>>

IMG 1496 2