Pyöräilyviikko Mustasaaressa

Bild cykelvecka

 2019

Valtakunnallista pyöräilyviikkoa vietetään 4.–12.5.2019 myös meillä Mustasaaressa! Osallistu teemapäivien tapahtumiin ja pyöräile teeman mukaan myös omatoimisesti.

4.5. Pyöräilyviikon avaus
Pyöräilyviikon avauspäivänä on hyvä tarkistaa, että pyöräsi on kunnossa tulevan viikon pyörämatkoja varten. Onhan renkaissa ilmaa ja kaikki osat toimivat? Polkaise liikkeelle!

5.5. Perhepyöräilypäivä
Perhepyöräilyn teemapäivänä keskitytään koko perheen pyöräilyyn. Päivän kunniaksi Mustasaaren kunta järjestää kaikenikäisille sopivan pyöräilyrallin Sulvalla klo 13–16. Lue lisää jännittävästä rallista: Pyöräilyralli.

6.5 Sähköpyöräpäivä
Päivän teemana on sähköpyörä. Jos olet aina halunnut kokeilla, onko sähköpyörän ja tavallisen polkupyörän ajamisessa eroa, nyt siihen on mahdollisuus! Lähde kokeilemaan sähköpyörää, kaverin kanssa tai ilman!

7.5. Pyörällä töihin
Päivä innostaa kaikkia töihin meneviä ottamaan huomioon työmatkapyöräilyn liikunta- ja ympäristöhyödyt. Päivän huomioi myös Mustasaaren kunta, joka tarjoaa pyöräilyaamiaista Mustasaaren kulttuuritalon edessä klo 7–9. Lisätietoa tapahtumasta: Pyöräilyaamiainen.

8.5. Pyörällä kouluun
Koululainen, miksi et menisi tänään fillarilla kouluun? Päivä kannustaa lapsia ja nuoria kulkemaan koulumatkat pyörällä.

9.5. Pyörällä treeneihin
Onko ohjelmassa tänään treenit? Mitä jos tekisit alkulämmittelyn pyöräilemällä treenipaikalle?

10.5. Pyörällä kauppaan
Hei mustasaarelainen, oletko menossa kauppaan? Mitä jos päivän kunniaksi menisitkin pyörällä?

11.5. Pyörämatkailupäivä
Päivä kannustaa tutustumaan kunnan nähtävyyksiin ja paikkoihin pyöräillen. Jos vaikka keräisi porukan kokoon ja lähtisi pyörällä luontoretkelle, lähimmälle uimarannalle tai kiertäisi kylän?

12.5. Pyörällä kaiken ikää
Viikon viimeisen teemapäivän kohderyhmänä on ikääntyvä väestö. Pyöräily on hyvä liikuntamuoto kaikenikäisille, myös ikääntyville. Siksi erityisesti seniorikansalaisia kannustetaan lähtemään pyörälenkille kevätsäähän.

Yhteyshenkilö:
Hankekoordinaattori Up, Out and Move! Jessica Strandholm
Puh. 050 517 6662
jessica.strandholm@mustasaari.fi

Pyöräilykisa järjestetään Up, out and move! -hankkeen puitteissa. Hanke rahoitetaan Veikkauksen voittovaroista myönnetyllä valtionavustuksella.

Logo Up out and move