Pääsiäisralli

Paskrace

Pääsiäisralli 14.4.2019 klo 15-19.30 Sepänkylässä!

Tule mukaan pääsiäisenä seikkailuun ja seuraa jäniksen polkua! Lataa mobiili sovellus ”actionbound”, se on sinun tiennäyttäjä ja oppaasi seikkailussa. Saat hauskan seikkailuelämyksen samaan tyyliin kuin Amazing Racessa. Seuraa nuolta löytääksesi seuraavan koordinaatin ja saat ratkaista tehtäviä eri pisteillä. Kirjoita vastauksia, lataa kuvia ja videoklippejä omalla puhelimellasi suoraan Actionboundiin.

Aloita rastien suorittaminen Mustasaaren kulttuuritalolta.
Lähtö kulttuuritalolta klo 15–17, tehtäväpisteet sulkeutuvat klo 19, viimeistään klo 19.30 pitää olla takaisin Kulttuuritalolla.

Kahvila Rosetten on myös auki klo 16.30-19.30!

Actionbound-sovelluksessa voit mennä tiiminä tai yksin, tarvitset vain puhelimen ja sovelluksen. Sinun tulee osata lukea ja kirjoittaa, sinun tulee myös osata tulkita ohjeet oikein päästäksesi eteenpäin. Reitin pituus on noin 3km, tie on salainen, saat sen selville ratkaisemalla tehtävät. Lataa puhelin, ota pyörä tai tule kävellen Pääsisäisralliin Sepänkylään!

Pääsiäisralli järjestetään Up, Out and Move! -projektin puitteissa. Projekti rahoitetaan Veikkauksen voittovaroista myönnetyllä valtionavustuksella. Tapahtuma toteuttamssa ovat: Mustasaaren kunnan vapaa-aika ja kulttuuri, Mustasaaren aikuisopisto, Mustasaaren Folkhälsa, Mustasaaren Suomalainen Seurakunta ja Vallonia.

Yhteys:
Hankekoordinaattori Up, Out and Move! Jessica Strandholm
Puh. 050 517 6662
jessica.strandholm@mustasaari.fi

Logo Up out and move