Musiikkiopisto

 vår17

Musiikkiopistossa voi opiskella musiikkia ja tanssia. Mustasaaren musiikkiopisto on musiikkiopisto, joka vaikuttaa koko kunnan alueella. Opetus on suunnattu ensisijaisesti Mustasaaressa asuville lapsille ja nuorille. Tanssinopetukseen ja musiikkileikkikouluun otetaan myös oppilaita muista kunnista, mikäli vapaita paikkoja on.

Musiikkiopiston tapahtumakalenteri kevät 2017

Hakuopas lukuvuosi 2017-2018

Toimintakertomus 2015-2016

PLAY!GROUND LIVE NORDIC

 DSC8589

Marraskuussa 2016 valittiin 12 muusikkoa, neljä hankkeen kustakin kumppanimaasta. He ovat 15–22-vuotiaita ja haluavat soittaa yhtyeessä. Hanke alkaa intensiivisellä kolmen päivän harjoitusjaksolla Tanskan Herningissä. Siellä yhtyeenjohtaja ja säveltäjä Bo Stief ohjaa nuoria muusikoita instrumenttien käsittelystä, soolosoitossa, vuorovaikutuksessa ja esiintymisessä. Harjoitusjakson jälkeen yhtye lähtee kaksiviikkoiselle kiertueelle Tanskaan, Ruotsiin ja Suomeen.

Hankkeen mottona on Learning by doing eli tekemällä oppiminen. Soveltavassa opetuksessa keskitytään yhtyeeseen kokonaisuutena, mutta myös yksilöopetukseen, jossa lähtökohtana on edistää yksittäisen muusikon osaamisalueita. Harjoittelun ja leikin avulla yhtye soittaa tiensä eräänlaiseen nykyhetkessä kiinni olevaan musiikkiin, joka on avointa, laaja-alaista, nuorekasta ja täynnä haasteita.