Erityispäivähoito

Erityispäivähoito auttaa lapsia, jotka tarvitsevat erityistä hoitoa ja kasvatusta tai huomiota. Lapsella voi olla erityistarpeita tai jokin vamma tai arkihuoli (esimerkiksi puheen ja motorisen kehityksen ongelmia, sosiaalisia ja tunne-elämän vaikeuksia tai oppimisvaikeuksia).

Mustasaaren kunnassa on kaksi kiertävää erityislastentarhanopettajaa. Erityislastentarhanopettajan toimisto sijaitsee virastotalon sivistysosastossa. Kierrämme kunnan päiväkodeissa ja tarvittaessa perhepäivähoidossa olevien lasten luona.

  • Erityislastentarhanopettaja tekee yhteistyötä lasten vanhempien, päiväkotihenkilöstön ja muiden asiantuntijoiden kuten psykologien, terapeuttien sekä lastenneuvolan, perheneuvolan ja sairaalan henkilöstön kanssa.
  • Jokaisella oppilalla on oikeus saada tarvitessaan ohjausta oppimisensa ja koulukäyntinsä tueksi. Tuen tasot ovat yleinen tuki, tehostettu tuki ja erityinen tuki.

Vanhemmat, ottakaa yhteyttä!

Erityislastentarhanopettajat:

Catharina Kullström
Puh. 06 327 7236 / 050 361 5243 (keskiviikko klo 12.30–14)
Sähköposti: etunimi.sukunimi@mustasaari.fi
Kuni, Veikkaala, Koivulahti, Petsmo, Hankmo, Sepänkylä (Solbacken, Nyckelpigan), Bölen ruotsinkielinen, Norra Korsholms förskola, Singsby, Iskmo, Raippaluoto ja Vallgrund

Rita Laakso
Puh. 06 327 7228 / 050 361 5246 (keskiviikko klo 12.30–14)
Sähköposti: etunimi.sukunimi@mustasaari.fi
Karperö, Sepänkylä (Rullebo, Kuperkeikka, Kukkula, Reveln), Bölen kaksikielinen ja suomenkielinen, Tuovila, Helsingby, Sulva ja Tölby

Käyntiosoite:

Mustasaaren kunta, sivistysosasto 
Keskustie 4 
65610 Mustasaari