Ajankohtaista

Vesihuoltolaitoksen toiminta-alueen täydennysehdotus

Vesihuoltolaitoksen toiminta-alueen täydennysehdotus on nähtävillä 17.3.–15.4.2020 Mustasaaren kunnan verkkosivuilla (vesihuoltolaki 8. §).

Täydennysehdotus sisältää seuraavat viemäriverkon toiminta-alueet: Kotimetsä Bölessä, Trollkuniback Singsbyssä, Västerhankmo ja Karperö–Kalvholm.
Kartat:
Kotimetsä Bölessä
Trollkuniback Singsbyssä
Västerhankmo
Karperö–Kalvholm

Muistutukset on toimitettava viimeistään 15.4.2020 Mustasaaren kunnan vesihuoltolaitokselle, Teollisuustie 6 A, 65610 Mustasaari, tai sähköisesti vesihuoltolaitos@mustasaari.fi.

Kartta-aineistosta saa lisätietoja vesihuoltolaitokselta Johanna Santamäeltä.

Mustasaaressa 17.3.2020
Vesihuoltolaitos

Johanna Santamäki
Työnjohtaja, vesihuoltolaitos
050 591 9106
johanna.santamaki@mustasaari.fi


Vesihuoltolaitoksen toiminta-alue 

Yhdyskuntarakentamisen lautakunta on päätöksellään 10.10.2018 § 176 vahvistanut vesijohto- ja viemäriverkon toiminta-alueet Mustasaaressa. 

Lisätietoja antaa vesihuoltolaitoksen mittausteknikko Patrik Bondas, puh. 050 69 024 tai patrik.bondas@mustasaari.fi.

Viemäriverkosto kartat:

Björköby
Jungsund
Karperö
Kuni
Koivulahti
Petsmo
Raippaluoto
Singsby
Sepänkylä-Böle
Solf / Sulva
Tuovila-Helsingby
Veikkaala
Vikby
Västerhankmo

Vesiverkoston kartat:
Manneralueet
Saaristo

 


 

Kiinteistön vesihuoltolaitteistot

Jos kiinteistöön tulevan vesijohdon ympäriltä puuttuu suojaputki, kiinteistössä ei ole kiinteistökohtaista sulkuventtiiliä tai jos esimerkiksi vesimittarin venttiilejä on vaikea sulkea, voit ottaa yhteyttä työnjohtaja Dan Antelliin. Hän arvioi sinulle aiheutuvat kustannukset ja sopii kanssasi mahdollisista toimenpiteistä.

Dan Antellin tavoittaa puhelimitse 050 696 13 tai sähköpostitse dan.antell@mustasaari.fi.

Kunnan viemäriverkkoon liittyneiden kiinteistöjen padotuskorkeuden on oltava 200 mm (kiinteistön viemärilaitteiden on oltava 200 mm sen viemärikaivon kannen yläpuolella, johon kiinteistö on liitetty). Tämä on erityisen tärkeä muistaa niiden talojen kohdalla, joissa on kellarikerros, jos kellarissa on lattiakaivo.

Jos haluat tarkistaa kiinteistösi viemärilaitteiden korkeuden, ota yhteyttä mittausteknikko Patrik Bondakseen. Hänet tavoittaa puhelimitse 050 690 24 tai sähköpostitse patrik.bondas@mustasaari.fi.