Ajankohtaista

Ilmoitus asiakkaille

Sepänkylän vesilaitoksella (Teollisuustie 6 A) aloitetaan muutostyöt viikolla 40. Muutostöiden vuoksi pyydämme asiakkaita sopimaan tapaamisista etukäteen. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Yhteystietomme löytyvät osoitteesta https://www.korsholm.fi/rakentaminen-ja-ymparisto/vesihuoltolaitos/yhteystiedot/

Vesihuoltolaitos tiedottaa

Vesihuollon käyttö- ja perusmaksujen laskutus 2018

  • Ensimmäinen lasku lähetetään viikolla 7. Lasku on arviolasku ajalta 1.1.–31.3.2018.

  • Toinen lasku lähetetään viikolla 20. Lasku on arviolasku ajalta 1.4.–31.5.2018.

  • Kolmas lasku lähetetään viikolla 35. Lasku on tasauslasku, joka perustuu edelliseen mittarinluentaan.

  • Neljäs lasku lähetetään viikolla 45. Lasku on arviolasku ajalta 1.10.–31.12.2018.

Vesimittarin luentakortit lähetetään viikolla 22.

Vesimittarin luenta 2018

Vesimittarin luentakortti postitetaan edelleen asiakkaille kesäkuun alussa. Aiempien ilmoittamistapojen lisäksi voit ilmoittaa vesimittarin lukeman 1.6.2018 alkaen myös kunnan verkkosivujen kautta. Syötä luentakortissa oleva mittarinumero ja PIN-koodi, ja toimi sen jälkeen ohjeiden mukaan. Samalla pääset seuraamaan kiinteistösi viime vuosien kulutustietoja.

 

Kiinteistön vesihuoltolaitteistot

Jos kiinteistöön tulevan vesijohdon ympäriltä puuttuu suojaputki, kiinteistössä ei ole kiinteistökohtaista sulkuventtiiliä tai jos esimerkiksi vesimittarin venttiilejä on vaikea sulkea, voit ottaa yhteyttä työnjohtaja Dan Antelliin. Hän arvioi sinulle aiheutuvat kustannukset ja sopii kanssasi mahdollisista toimenpiteistä.

Dan Antellin tavoittaa puhelimitse 050 696 13 tai sähköpostitse dan.antell@mustasaari.fi.

Kunnan viemäriverkkoon liittyneiden kiinteistöjen padotuskorkeuden on oltava 200 mm (kiinteistön viemärilaitteiden on oltava 200 mm sen viemärikaivon kannen yläpuolella, johon kiinteistö on liitetty). Tämä on erityisen tärkeä muistaa niiden talojen kohdalla, joissa on kellarikerros, jos kellarissa on lattiakaivo.

Jos haluat tarkistaa kiinteistösi viemärilaitteiden korkeuden, ota yhteyttä mittausteknikko Patrik Bondakseen. Hänet tavoittaa puhelimitse 050 690 24 tai sähköpostitse patrik.bondas@mustasaari.fi.